Verwarmen

Airco/Koelen

Ventileren

Welkom bij Romad,

Romad is een onderneming centraal in het land met een landelijke dekking, gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van klimaatbeheersingsystemen. Ons voornaamste werkgebied beslaat Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken uitsluitend met A-merken van gegarandeerde kwaliteit. Tenslotte beschikken wij over alle benodigde certificaties en erkenningen, waarmee u de garantie heeft van een goed functionerende en veilige klimaatinstallatie.

 

Klimaatbeheersing

De discipline Klimaatbeheersing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, advies en installatie van klimaatinstallaties voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze installaties variëren van een enkele airconditioner thuis, in een klein kantoorpand of in een winkel tot uitgebreide klimaatinstallaties voor complete kantoorpanden, serverruimtes of bijvoorbeeld laboratoria.

 

Beheer en Onderhoud

De specialisatie van de discipline Beheer & Onderhoud is het beheren en onderhouden van airconditioners en klimaatsystemen. Doordat wij het beheer en onderhoud aan bestaande installaties uit laten voeren door een gespecialiseerde discipline bent u verzekerd van professioneel beheer en onderhoud van uw installatie door ervaren onderhoudsprofessionals.


Offerte

Vraag nu een

offerte aan!

Contact

Bezoekadres

Nieuwe Diepstraat 17
1316 JC, Almere
Tel: 036 - 53 00 502

Heeft u een vraag?

Klik hier

Zuinig met

energie?

Dacht 't wel!

© Romad Almere - 2020